BLOXS, uw partner in online vastgoed beheer

BLOXS Vastgoedsoftware is ontstaan door de zoektocht naar software met efficiënt en volledig werkende basisfuncties voor operationeel vastgoedbeheer (property management), maar die tegelijkertijd eenvoudig, snel en voordelig kon worden aangepast op de bedrijfsspecifieke wensen en behoeften. Die software was er niet. Met de komst van BLOXS is dat probleem opgelost.

BLOXS Vastgoedsoftware begeleidt en ondersteunt vastgoedpartijen bij het online beheren van hun woningen, kantoren en winkels. De doelstellingen van onze klanten worden vertaald naar een efficiënt ingerichte software omgeving, zodat de bedrijfsvoering optimaal ingericht is

Wij zijn ontwikkelaars van software mét verstand van uw bedrijfsproces. We werken vanuit ons eigen software platform genaamd BLOXS. Dit geeft ons de mogelijkheid de gewenste processen continue te optimaliseren. We realiseren een naadloze aansluiting tussen uw klanten én uw medewerkers aan de voorkant én uw processen aan de achterkant. Uw workflow wordt transparant voor iedereen, precies daar waar dit nodig is. Het resultaat is lagere kosten en hogere opbrengsten.

Onze werkwijze maakt ons anders.